fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Investeer in bouwgrond op toplocaties.

Ontdek al onze locaties

01

Bouwgronden op toplocaties 

In een onzekere economische context blijken de klassieke financiële beleggingen drastisch te dalen in waarde en vertonen ze onstabiliteit. Ook voor spaarders die geen risico’s willen nemen zijn de rentedalingen geen goed nieuws.

Wanneer u in onroerend goed investeert, heeft u iets tastbaar in handen en beschikt u over “de zekerheid van steen”.

Naar de toekomst toe geniet u bovendien van een aantrekkelijk rendementspotentieel. In vergelijking met residentieel en commercieel vastgoed is het aankopen van bouwgronden zelfs nog voordeliger en transparanter.

02

Investeer in groei

Polen is het enige land in Europa dat een onafgebroken economische groei heeft gekend de voorbije 30 jaren. Zelfs tijdens de wereldwijde financiële crisis van 2008 bleef het land overeind. In 2020 staat het land opnieuw voor een scharnierpunt: het zal als eerste uit deze nieuwe crisis herrijzen. Alle analisten zijn het erover eens. Investeer vandaag in een land dat de komende 15 jaren zal blijven groeien. 

03

100% veilige investering

Bouwgronden worden elk jaar meer waard. Dat heeft de vastgoedmarkt in België al bewezen. Niemand zal nu beweren dat u in de jaren tachtig niet had investeren in bouwgrond. Nu is het jammer genoeg te laat. De prijzen zijn astronomisch hoog en voor velen onbetaalbaar. Wie vandaag in vastgoed wil investeren en ‘echte waarde’ wil creëren zoekt andere locaties op met een hoger potentieel. Polen is dit land. Al 30 jaar.