fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Het best bewaarde vastgoedgeheim van Polen

De Baltische kust in het noorden van Polen, is prachtig, het klimaat is er stabiel met warme zomers en milde winters en het toerisme zit er volop in de lift. Dat heeft ertoe geleid dat hotelketens hun weg gevonden hebben naar plaatsen die ondertussen razend populair zijn geworden bij de Polen zelf, maar ook bij buitenlandse toeristen.

Ustka is één van die fel begeerde kustplaatsen. Top 5* hotels zoals het befaamde “Grand Lubicz Uzdrowisko” hebben er zich sedert enkele jaren gesettled omdat de regio nog maar aan het begin staat van haar groeipotentieel. 

Daarnaast is Gdansk één van de toeristische trekpleisters in de regio.

Hoge huurrendementen voor vakantiewoningen

Vakantiewoningen in Wytowno, strategisch schitterend gelegen tussen Utska en Gdansk, in een fenomenaal natuurpark en op amper 2,5 km van de ongerepte kust, worden verhuurd aan TOP prijzen, het hele jaar door. Niet enkel de huurprijzen swingen de pan uit, maar het potentieel op een mooie meerwaarde na pakweg 5 jaar, is hallicunant. Dit zien we in België nergens meer.

Mix van kopers: Invest & Relax

Zowel Wytowno Baltic Residences als onze andere projecten worden deels door Polen gekocht als vakantiewoning, en deels aan Belgen, voornamelijk als investering.

 

Infosessies investeren in vastgoed

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze events, aanbiedingen en vastgoedtrips.

Bedankt! Wij houden u op de hoogte!