fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Tijdens mijn trip naar Polen deed ik een wel heel interessante ontdekking: floating houses en ja, zelfs een floating city. Ik dacht eerst dat het een grap was, maar toch niet. Het is een innovatie van iemand met een wel heel bijzondere visie. De ‘testrit’ met het prototype op één van de meren was veelbelovend. Toen ik aan enkele vrienden wat foto’s doorstuurde kreeg ik spontaan de opmerking: ‘ja, wat is er daar nu speciaal aan. Dat is toch gewoon een BOOT?!’

Is dat niet gewoon een BOOT?

Nee, toch niet. Stel je voor: je boekt wel af en toe eens een ‘deftige hotelkamer’ met zicht op het water, maar je ziet het ook wel zitten om eens te gaan varen. Eén klein probleempje: je hebt geen vaarbewijs. 

Dan is een verblijf in een floating house een mooi alternatief voor de traditionele hotelkamer. Een floating house werkt en denkt zoals een drone. Vier elektrische motoren worden onafhankelijk van elkaar aangedreven door energie die wordt opgewekt door zonnepanelen. Een floating house is even intelligent als een drone waardoor deze 100% zelfsturend is in het netwerk van andere floating houses, en bijv. vanzelf zijn weg terug vindt naar de aanlegsteiger. 

Binnenkort kan je hier de brochure downloaden. Interesse om te investeren? Neem contact op. De mogelijkheden voor investeerders met een scherpe visie zijn ongelimiteerd.