fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Investeren in Polen

Ontdek het groeipotentieel van Polen

Fiskaliteit in Polen

Fiskaliteit in Polen

Ook in Polen moet u met de fiscus rekening houden wanneer u investeert in vastgoed. De tarieven zijn er vrij gunstig en de fiskaliteit is er heel transparant. Lees er alles over in dit artikel.

De hotelmarkt in Polen

De hotelmarkt in Polen

Het toerisme in Polen groeit elk jaar. Zowel Polen als buitenlandse toeristen hebben de weg gevonden naar hotels, vakantieresorts en andere locaties.

De woningenmarkt in Polen

De woningenmarkt in Polen

Residentieel vastgoed zit stevig in de lift in Polen. De huizenprijzen stijgen jaar op jaar en het aanbod groeit. Wat zijn de trends voor de komende 15 jaar?

Onze missie voor 2020

Onze missie voor 2020

De werken in Wytowno zijn van start gegaan. Wytowno Baltic Residences telt 168 hoogwaardige vakantiewoningen. Elke woning wordt instapklaar en verhuurklaar afgewerkt met hoogwaardige materialen en een tijdloos interieur.

De retailmarkt in Polen

De retailmarkt in Polen

Deze blog, waarin wij u een overzicht van de Poolse retailmarkt geven, is de derde uit een serie van acht blogs, die zijn gebaseerd op een onderzoeksrapport van Ernst & Young over de economie in Polen en meer bepaald over de huidige trends in de vastgoedmarkt.

Vastgoed in Polen wordt ‘Poland Invest’

Vastgoed in Polen wordt ‘Poland Invest’

Vastgoedinpolen.be heet voortaan Poland-invest.eu. Met poland-invest.eu brengen wij u nog meer nieuws i.v.m. de beste investeringsmogelijkheden in Polen: residentieel vastgoed, commercieel vastgoed en industrieel vastgoed. Daarbovenop houden wij de vinger aan de pols...

Investeren in Polen?

Investeren in Polen?

Institutionele investeerders vonden reeds lang geleden hun weg naar Polen. Banken, projectontwikkelaars en investeringsfondsen zagen snel het groeipotentieel in. Veel particuliere investeerders daarentegen denken nog steeds aan ‘paard en kar’ wanneer ze over Polen horen spreken. Niets is minder waar…

Łódź op nummer 2 in de top 10 van Lonely Planet

Łódź op nummer 2 in de top 10 van Lonely Planet

Polen is dé economische tijger van Centraal Europa. Met steden zoals Warschau, Gdansk, Łódź en andere als motor van een groeiende economie is het investeringsklimaat nog nooit zo goed geweest. Met 40 miljoen inwoners en een gemiddelde leeftijd van minder dan 40 jaar heeft Polen een ideaal draagvlak voor buitenlandse investeerders die op zoek zijn naar een degelijk rendement.

Polen: dé economische tijger van Centraal Europa

Polen: dé economische tijger van Centraal Europa

Polen is de meest ontwikkelde, gediversifieerde en mature economie in Midden- en Oost-Europa. Polen heeft de leidende positie in de Centraal- en Oost-Europese regio in termen van bbp (ongeveer € 450 miljard in 2016). De Poolse economie is groter dan de gecombineerde economieën van de Tsjechische Republiek, Hongarije, Slowakije, Litouwen en Letland.

Investeren in vastgoed? Ben je gek, man?

Investeren in vastgoed? Ben je gek, man?

  Er zijn verschillende manieren om geld te beleggen om het ‘iets’ te laten opbrengen. Afhankelijk van welk type belegger u bent, zal u voor zichzelf wellicht al eens de volgende vragen gesteld hebben: Wil ik veel, weinig of geen risico nemen? Ben ik op zoek naar...

Waarom investeren in Polen?

Waarom investeren in Polen?

Polen is in volle expansie en dus ideaal om uw investering mee te laten groeien: de economische groei ligt er momenteel 2 tot 3 keer hoger dan die van West-Europa. Het land staat op een kantelpunt: de verwachting is dat de vastgoedprijzen de komende 10 jaar sterk...

Infosessies investeren in vastgoed

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze events, aanbiedingen en vastgoedtrips.

Bedankt! Wij houden u op de hoogte!