fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Van Antwerpen naar Eindhoven Airport naar… Gdansk

Op zoek naar interessante vastgoedinvesteringen aan de Baltische Kust

Iets in mij zegt mij dat er in dit gebied interessante mogelijkheden om in vastgoed te investeren voor het grijpen liggen. Dus op naar Polen voor wat field research.

Geen tijd om blogs te lezen? Binnenkort komt de volledige trip als podcast beschikbaar. In de podcast ga ik uitgebreider in op een aantal opportuniteiten om te investeren.

De hoogtepunten

Om een idee te krijgen van het gebied dat ik heb bezocht en de interessante projecten die ik daar heb gezien, volgt hier een overzicht van de hoogtepunten.


De driedaagse trip van in totaal 630 km startte op 4 mei in Gdansk.

 

Google maps trip naar Polen - 1

Vanuit Gdansk heb ik deze inspirerende route afgelegd: 

Chojnice – uitgestrekte natuur en bossen en een toplocatie om te investeren in vakantiewoningen. 

Wczasowa – Verblijf in Notera 4* Hotel & Spa en ‘test’ drive met een floating house op het meer. 

Barkocin – Bezoek aan “Barkocin Village”, vakantieresort te midden van de meren. 

Machowino – Korte stop om enkele projectgronden te bekijken

Wytowno – Rondleiding op een waanzinnige locatie op amper 2,5 km van de kust waar “Wytowno Baltic Residences” binnenkort vorm krijgt. 

Ustka – Lunch en verkenning van de charmante badplaats die in volle opmars is bij zowel de Polen als internationale toeristen

Sopot – Korte tussenstop in één van de “Tricity” steden waar de vastgoedprijzen de laatste jaren behoorlijk door het dak gegaan zijn. 

Gdansk – diner en overnachting in de bekendste van de “Tricity” steden die in volle ontwikkeling is.

Van Gdansk naar Chojnice

Mijn eerste bestemming was Charzykowy, een prachtige plaats waar ik al veel over had gehoord en waar zich het splinternieuwe Notera 4 sterren-hotel & Spa bevindt vlakbij het meer. Op deze plek heb ik een testvaart gedaan met een floating house, waar ik heel benieuwd naar was. Binnenkort volgt meer informatie over dit project in onze blog. Maar voordat ik Notera aandeed, heb ik onderweg een stop gemaakt in Chojnice om een strategisch zeer goed gelegen projectgrond te bekijken. Het betreft een toplocatie waar vakantievilla’s zullen worden gebouwd, die perfect geïntegreerd zullen zijn in de bosrijke omgeving, waarbij elke woning een fenomenaal zicht heeft op het lager gelegen meer en de immens uitgestrekte bossen.

In de nabije omgeving:

– op 500m van het plaatselijke treinstation met een directe verbinding naar Gdansk.

– op 1 km van de lokale skipiste die in de winter een toeristische trekpleister is voor beginnende skiërs en fervente wandelaars.

 

Barkocin Village

De volgende stop van onze reis is Barkocin Village. Barkocin Village beslaat een oppervlakte van 50 hectare en ligt in het hart van het ongelooflijk mooie landschap waar je niet alleen echt kunt ontspannen, maar tegelijkertijd een geweldige kans hebt om slim te investeren in dit unieke vastgoedproject met een stabiel huurrendement tot 10% op jaarbasis.

Zorgeloos verhuren – Hoog rendement

Toerisme in Polen

Traditiegetrouw gaat de Poolse bevolking graag op vakantie in eigen land. Daarbovenop is er vanuit heel Europa een vlotte verbinding naar de luchthaven van Gdansk. Ustka is een fel begeerde badplaats op amper 2,5 km van Wytowno.

Vlotte bereikbaarheid

Wytowno is strategisch gelegen tussen Berlijn en Gdansk. Dankzij de vlotte bereikbaarheid vanaf o.a. de luchthaven van Gdansk, maar ook vanuit Duitsland (Berlijn), is het dé geschikte plaats om te investeren in Polen.

Full service verhuur

Indien u dat wenst, wordt uw woning heel het jaar door full service verhuurd, zodat u zonder zorgen kan genieten van een top rendement op uw investering. Liever niet heel het jaar door verhuren maar ook genieten van uw vakantiewoning? Ook dat is perfect mogelijk.

Tot 10% huurrendement

U leest het goed: Polen is in volle ontwikkeling. Dit geeft u vandaag de kans om een top rendement te behalen op uw investering in Polen. Met gemiddeld 200 – 250 dagen bezettingsgraad (vraag naar onze referentieprojecten!) behaalt u tot 10% huurrendement per jaar.