fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Van Charzykowy naar Barkocin

Mijn volgende bestemming was Barkocin. Maar eerst maakte ik een stop in we Kolczyglowy waar ik een projectgrond van 85 hectare bezocht om te zien welke mogelijkheden dit te bieden heeft.

Barkocin Village

In Barkocin bezocht ik Barkocin village, een bijzonder vakantieresort nabij een uitgestrekt meer met een meer dan bijzondere charme.

Barkocin Village bevindt zich in een prachtige omgeving, omringd door meren en bossen, waar het niet alleen heerlijk is om tijdens vakanties te vertoeven, maar het is m.i. ook een perfecte locatie om slapende spaargelden te laten renderen. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het is om uw eigen huis in een bos bij een meer te hebben?  Het complex beslaat een oppervlakte van 50 hectare en ligt in het hart van een bijzonder mooi landschap, omringd door bossen en dicht bij het grote, natuurlijke meer van Graniczne, dat het hele jaar door onbeperkte mogelijkheden biedt om te ontspannen en het ondernemen van tal van buitenactiviteiten, zoals golfen, varen en vissen, zwemmen, nordic walking, fietstochten en kajakken.

 

Wytowno Baltic Residences

De volgende stop is Wytowno Baltic Residences, een exclusief vakantieresort op amper 2 km van de Baltische Kust. Wytowno Baltic Residences zijn prachtig afgewerkte vakantiewoningen op min. 800m2 grond met direct zicht op de meren en bossen van Wytowno.

Zorgeloos verhuren – Hoog rendement

Toerisme in Polen

Traditiegetrouw gaat de Poolse bevolking graag op vakantie in eigen land. Daarbovenop is er vanuit heel Europa een vlotte verbinding naar de luchthaven van Gdansk. Ustka is een fel begeerde badplaats op amper 2,5 km van Wytowno.

Vlotte bereikbaarheid

Wytowno is strategisch gelegen tussen Berlijn en Gdansk. Dankzij de vlotte bereikbaarheid vanaf o.a. de luchthaven van Gdansk, maar ook vanuit Duitsland (Berlijn), is het dé geschikte plaats om te investeren in Polen.

Full service verhuur

Indien u dat wenst, wordt uw woning heel het jaar door full service verhuurd, zodat u zonder zorgen kan genieten van een top rendement op uw investering. Liever niet heel het jaar door verhuren maar ook genieten van uw vakantiewoning? Ook dat is perfect mogelijk.

Tot 10% huurrendement

U leest het goed: Polen is in volle ontwikkeling. Dit geeft u vandaag de kans om een top rendement te behalen op uw investering in Polen. Met gemiddeld 200 – 250 dagen bezettingsgraad (vraag naar onze referentieprojecten!) behaalt u tot 10% huurrendement per jaar.