fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Polen is in volle expansie en dus ideaal om uw investering mee te laten groeien: de economische groei ligt er momenteel 2 tot 3 keer hoger dan die van West-Europa.

Het land staat op een kantelpunt: de verwachting is dat de vastgoedprijzen de komende 10 jaar sterk zullen stijgen. De huidige vastgoedprijzen in Polen zijn vergelijkbaar met vastgoedprijzen uit de jaren 90 in België.

Polen staat op de tweede plaats in Europa in de Foreign Investment Confidence Index (AT Kearney).

Het land heeft 40 miljoen inwoners, waarvan 50% jonger dan 35 jaar, goed opgeleid en meertalig. Ook het laagste werkloosheidcijfer ooit, de stijgende lonen en de politieke stabiliteit zorgen ervoor dat Polen steeds meer spenderen aan vrije tijd, luxe, … en dus ook aan vakanties

Polen bevat grote stukken bosrijk gebied en schitterende natuurparken, ideaal om te wandelen, vissen, ontspannen, … Maar ook een lange kustlijn en interessante steden zoals de hoofdstad Warschau, Krakau en de bekende havenstad Gdansk. Wat meteen verklaart dat de meeste Poolse gezinnen graag in eigen land op vakantie gaan.

Dankzij de centrale ligging van Polen in Europa heeft het land een veelbelovende toekomst om een bruisend economisch centrum te worden. 

Infosessies investeren in vastgoed

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze events, aanbiedingen en vastgoedtrips.

Bedankt! Wij houden u op de hoogte!