fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

De werken in Wytowno vorderen zeer goed. Julie sprak onlangs met onze werfleider en zag dat het … goed was.

De komende weken zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de vordering van de werkzaamheden alsook onze andere activiteiten: Poland Invest Seminars, Vastgoedtrips naar Polen, nieuwe investeringsmogelijkheden, enz…

Onze missie: voor u het beste vastgoed tot stand brengen op toplocaties in Polen die een groot potentieel hebben om u in de toekomst een mooi rendement op te leveren.

Woningen

Wij bieden u alle flexibiliteit om te investeren in een vakantiewoning voor eigen gebruik of als belegging of een combinatie van beide. U mag rekenen op een rendement tot 10% op jaarbasis. Wij kunnen ook contractuele rendementsgarantie aanbieden indien u dat wenst.

Bouwgronden

U wenst nog niet te bouwen? Geen probleem. Wij bieden in elk project een BEPERKT aantal bouwgronden aan zonder bouwverplichting. Ideaal voor de investeerder die mikt op een mooie meerwaarde binnen enkele jaren. Prijzen vanaf 45 euro /m2 (gemiddeld 1.000 m2/plot).

Volle eigendom

Indien u investeert in onze vakantiewoningen in Polen, wordt u 100% eigenaar van zowel de grond als de woning net zoals u in België een woning zou kopen. Transparantie is onze ‘middle name’. 

STERKE REPUTATIE

Wij zijn niet aan ons proefstuk toe. Tijdens een persoonlijke afspraak tonen wij u graag onze gerealiseerde projecten en gerealiseerde rendementen. Hierbij zijn we 100% transparant. Samen met u werken wij een investeringsvoorstel uit op maat van uw financiële mogelijkheden.