fbpx
+32 (0)491 96 28 12 frederik@poland-invest.eu

Polen: de groeikampioen van Europa

Download de whitepaper

01

Waarom is Polen interessant?

Polen is niet meer het land van paard en kar. Polen heeft de laatste 25 jaar een onafgebroken economische groei gekend. De fundamenten voor een groeiende vastgoedmarkt zijn er aanwezig: stabiele economische groei, lage inflatie, lage werkloosheid en een stijgende koopkracht. 

02

Investeer in groei

Polen is het enige land in Europa dat een onafgebroken economische groei heeft gekend de voorbije 30 jaren. Zelfs tijdens de wereldwijde financiële crisis van 2008 bleef het land overeind. In 2020 staat het land opnieuw voor een scharnierpunt: het zal als eerste uit deze nieuwe crisis herrijzen. Alle analisten zijn het erover eens. Investeer vandaag in een land dat de komende 15 jaren zal blijven groeien. 

03

100% veilige investering

Vastgoed op een goede locatie wordt elk jaar meer waard. Niemand zal vandaag beweren dat u in de jaren tachtig niet had moeten investeren in bouwgrond. Nu is het jammer genoeg te laat. De prijzen zijn astronomisch hoog en voor velen onbetaalbaar. Wie vandaag in vastgoed wil investeren en ‘echte waarde’ wil creëren zoekt andere locaties op met een hoger potentieel. Polen is dit land. Al 30 jaar. Profiteer van minimum 7% huurrendement.